Lik koji tumači Merve Dizdar u seriji Omer se sve više izdvaja

Star TV sada ima TV seriju Omer, koja ponedeljkom uveče duboko pogađa publiku, a Merve Dizdar se ističe kao jedno od najvažnijih imena u ovoj produkciji.

Lik koji tumači Merve Dizdar u seriji Omer se sve više izdvaja

Foto Credits: Internet Haber

Dok Merve Dizdar prihvata duh lika koji tumači, vidi se da je i na nju veliki uticaj lik Nise. Lik Nise, koja ima petoro dece i bori se za život štiteći vrednosti u koje veruje, doživljava veliki šok kada je jednog dana napusti muž. Ne želi da veruje, suočava se sa situacijom da sama brine o svojoj deci. Igranje takvog lika se pokazalo kao veoma važna uloga u pogledu na život Dizdar.

Dok TV serija Omer dobija dobre ocene kao uspešan projekat, Merve Dizdar takođe pokazuje snažnu glumu. Glumica je prokomentarisala njen lik u seriji, Nisu, koja je imala brak koji njen otac nije odobravao i imala petoro dece:

„Otkad sam prvi put pročitala naš scenario, mislila sam da je Nisa veoma snažan lik. Živi veoma teškim životom, pa smo u prvoj epizodi često viđali trenutke kada je bila tužna. Na primer, videli smo da uopšte nije verovala da ju je muž ostavio sa petoro dece... To je posledica šoka, ne može da veruje da bi joj neko koga zaista voli uradio ovo.”.

Značajnu priliku za iskustvo doneo je za Merve Dizdar lik Nise, koja predstavlja žene koje žrtvuju svoj život za svoju decu i koja ima primere u životu. Glumica je izrazila da joj lik daje snagu sledećim rečima:

 „Nisa je snažna žena koja je preuzela odgovornost za svoje petoro dece i može da sledi ono u šta veruje. Kako postajem partner u Nisinoj priči, razumem to . Ovo mi daje snagu lično, kao Merve.”.

View this post on Instagram

A post shared by Startv (@startv)

NOVO - Svaka epizoda turske serije Yurek Cikmazi donosi novu životnu lekciju!

By: TV Exposed