Sutra počinje treća sezona turske serije Emanet

Serija Emanet koja se sa interesovanjem gleda na ekranima Kanala 7, sa trećom sezonom je sutra pred svojim fanovima. Život Yamana i Yusufa, koji su pali u duboku žalost nakon smrti Seher i utišani život, zauzeće svoje mesto na ekranu sa Emanetom.

Sutra počinje treća sezona turske serije Emanet

Foto Credits: IMDB

Yaman, kome se ceo život okreće naglavačke dok misli da je našao sreću, s jedne strane, i mali Yusuf, koji je posle majke izgubio još jednu dragu osobu, s druge strane. Priča o Yamanu i Yusufu, koje je Seherova smrt jako pogodila, sastaće se sa publikom u seriji Emanet. Serija, koja se sa uzbuđenjem prati na ekranima, povećaće dozu akcije u trećoj sezoni. Nakon smrti lika Seher, koju je glumila Sila Turkoglu, došlo je do velike promene u priči serije. Nakon što je Turkoglu poželela da napusti tim, došlo je do problema sa producentom, ali je mlada glumica pokazala rešenost da nastavi svojim putem.

Na kraju, Nana je zamenila lik Seher u TV seriji Emanet. Gruzijski model Nana Stambolishvili sastaće se sa publikom u liku Nane. Pa kako će biti priča u trećoj sezoni serije? Evo kratke priče o novom periodu serije Emanet:

Prolaze tri meseca nakon smrti Seher. Njena smrt pada na Aziza, koji je zapravo žrtva izdajničke zamke. Topal, koji je pravi podstrekač, preuzima porodičnu imperiju sa bratovljevom krvlju u rukama, dok čini sve da Yaman bude zatvoren, ali ne može da postigne svoj cilj.

Treća sezona ove dnevne serije počinje sutra, u ponedeljak 19. septembra u 19h po lokalnom vremenu na Kanalu 7. Tu je i video najava nastavka.

NOVO - Ozge Yagiz o početku nove sezone serije Bezhat C

By: TV Exposed