Kerem Bursin trpi ogromne kritike arapskih fanova!

Turski glumac Kerem Bursin je doveden u zaista neprijatnu situaciju. Arapski fanovi su veoma oštri u kritikama prema njemu. Evo i o čemu se radi.

Kerem Bursin trpi ogromne kritike arapskih fanova!

Foto Credits: DiziCentral

Kerem Bursin je postao predmet kritika fanova iz Saudijske Arabije zbog – lajka na društvenim mrežama! Turski glumac je lajkao sporni tweet kojim se vredja princ Saudijske Arabije, Mohammed bin Salman Al Saud kao i sama država. Fanovi iz te zemlje su veoma oštro reagovali i izmedju ostalog kreirali hešteg "da otkažu" Kerema Bursina.

To je prouzrokovalo dalju reakciju Bursinovih fanova iz zemalja Latinske Amerike koji su pružili podršku svom omiljenom glumcu. Jedan od Keremovih arapskih fanova se obratio glumcu i poručii mu da su Saudijska Arabija i njeni vladari crvena linija koju jednostavno niko nema pravo da predje. Uz to nije birao reči pa je poručio da je Kerem obično smeće!

Glumac je uputio izvinjenje zbog ove nemile situacije. Rekao je da je slučajno lajkovao sporni tweet i da zaista nije imao nameru da bilo koga uvredi. Izvinio se zbog celog nesporazuma koji je nastao. Možda njegova reakcija nakon svega promeni mišljenje arapskih fanova, ali ga je ta cela situacija već koštala nominacije na Arapskom Oskaru.

Turski glumac je uklonjen sa liste kandidata za Najboljeg medjunarodnog glumca na godišnjoj dodeli nagrada Murex D'or koja će ove godine biti organizovana u Libanu.

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

NOVO - Ali Ersan Duru u istorijskoj seriji Teskilat-ı Mahsusa Tripoli

By: TV Exposed