Bliži se saslušanje u slučaju Ozana Guvena i Deniz Bulutsuz

Deniz Bulutsuz nije želela da daje komentare na pitanje novinara o njenom bivšem dečku Ozanu Guvenu. Ona to i nije smela, s obzirom da je ceo slučaj završio na sudu. Istakla je da se oseća loše kada se priseti incidenta koji se dogodio i zamolila novinare da joj ne postavljaju nepotrebna pitanja. Podsećamo, nemili incident ...

Bliži se saslušanje u slučaju Ozana Guvena i Deniz Bulutsuz

Deniz Bulutsuz nije želela da daje komentare na pitanje novinara o njenom bivšem dečku Ozanu Guvenu.

Ona to i nije smela, s obzirom da je ceo slučaj završio na sudu. Istakla je da se oseća loše kada se priseti incidenta koji se dogodio i zamolila novinare da joj ne postavljaju nepotrebna pitanja. Podsećamo, nemili incident se dogodio početkom jula. Par se prvo posvađao u restoranu pred gostima i zatim na odlasku pred vozačem. Po povratku kući, Ozan koji je bio pod dejstvom alkohola, izgubio je kontrolu. Počeo je da baca stvari na Deniz i da je udara. Nastavljajući da tuče mladu ženu, pretio joj je i oduzeo mobilni telefon. Zatim ju je gurnuo i ona je udarila u zid. Deniz je uspela da pobegne, ali je nezgodno pala niz stepenice. Na kraju je istrčala iz kuće bosa i pretučena, a vozač ju je odveo kod prijatelja.

Ukoliko se na sudu dokaže Ozanova krivica, glumac bi mogao da se suoči kaznom zatvora do čak 13 godina. Prvo saslušanje se polako bliži i očekuje se u januaru naredne godine.

NOVO - Caglar Ertugrul u seriji Teskilat / Organizacija

By: TV Exposed