Hande Soral se vraća novom serijom

Stižu nam nove vesti o novom projektu turske glumice Hande Soral. Reč je o novoj televiziskoj seriji.

Hande Soral se vraća novom serijom

Foto Credits: Haberler

 Kompanija Bozdag Film i dalje radi na sjajnoj istorijskoj seriji Kurulus Osman, koja je nedavno otpočela novu sezonu. Mehmet Bozdag i njegovi saradnici su pokušali da lansiraju još jednu istorijsku seriju, Destan | Legenda. Iako je ovaj projekat u startu oduševio mnoge, rejting ali i kvalitet radnje su brzo počeli da padaju. Doneta je odluka da se snimi još jedna finalna epizoda, koja je emitovana početkom ove sezone.

Tim scenarista koji je radio projekat Destan, već neko vreme priprema novu seriju. Ovog puta kompanija Bozdag Film neće snimati neku priču iz istorije, već kako se najavljuje tešku dramsku radnju. Naziv ovog projekta je Ates Kuslari | Vatrene ptice. Od ranije je poznato da će jednu od glavnih uloga u ovoj novoj TV seriji tumačiti Gorkem Sevindik. Stigle su i nove vesti o glumačkom kadru.

Glavnu žensku ulogu i najverovatnije Gorkemovu partnerku u seriji će glumiti Hande Soral. Njen lik u seriji Ates Kuslari će se zvati Tuna. Biće to devetnaesta uloganu karijeri ove turske glumice i njen povratak na TV ekrane nakon serije Bir Zamanlar Cukurova.

Hande Soral je nedavno radila i na digitalnoj platformi BluTV gde je snimila novu sezonu serije Alef. Njeni fanovi će uskoro imati priliku da omiljenu glumicu vide dakle i na digitalnoj platformi i na TV ekranima, što ih svakako raduje.

NOVO - Sevda Erginci se vratila u seriju Yasak Elma, ali tu nije kraj željama fanova!

By: TV Exposed