Počelo snimanje nove turske vojne serije 9 Oguz | Deveti sin

Akcije, odnosno prve objave na društvenim mrežama sa seta projekta 9 Oguz | Deveti sin, nove serije Fox TV-a, povećale su radoznalost mnogih.

Počelo snimanje nove turske vojne serije 9 Oguz | Deveti sin

Foto Credits: Internet Haber

U Eskišehiru je počelo snimanje serije 9 Oguz | Deveti sin, koja je okupila Kubilaya Aku i Yasemin Kay Allen. Dok je kompatibilnost na ekranima dvojca bila stvar radoznalosti, deljenja napravljena sa Instagram naloga serije povećala su uzbuđenje. Kubilay Aka će glumiti kapetana, čiji je nadimak Karanlik, u projektu 9 Oguz, koji dolazi u prvi plan kao vojna serija. Yasemin Allen će se pojaviti pred publikom kao pukovnica Tomris.

Poznati glumac Tuncer Salman će igrati glavnog negativca serije. Pored toga, imena kao što su Dahan Kulegec, Deniz Isin, Serhan Onat i Hakan Boyav učestvuju u glumačkoj postavi nove serije 9 Oguz | Deveti sin.

Projekat 9 Oguz, koji je nastao kao rezultat toga što je Fox TV preduzeo korake za sličnost sa serijom Savasci / Ratnik, koja je dugo donosila milione na ekranima, napisao je Sulejman Cobanoglu, scenarista serije Savasci. Kao i Savasci, 9 Oguz se snima u Eskišehiru. Dok deonice napravljene sa seta serije privlače pažnju vizuelnim bogatstvom, vidi se i da su glumci prošli intenzivne treninge za snimanja.

Ako se može stvoriti veličanstveni efekat serije Savasci, čini se da će serija 9 Oguz | Deveti sin takođe imati priliku da privuče veliku publiku za Fok TV.

NOVO - Kraj serije Baba / Otac krajem decembra

By: TV Exposed