Bahar Sahin se vraća na TV ekrane sa novom ambicioznom TV serijom

Mlada glumica Bahar Sahin, koja je svoju glumačku karijeru započela 2015. godine u TV seriji Ulan Istanbul, napravila je veliki iskorak u karijeri sa projektom O Hayat Benim.

Bahar Sahin se vraća na TV ekrane sa novom ambicioznom TV serijom

Foto Credits: IMDB

Glumica, koju je u ovoj seriji usvojila velika baza fanova sa likom Muge, u narednom periodu postala je jedno od traženih lica i TV serija i filmova. Serija koja je najveću popularnost donela Bahar Sahin, koja je sticala iskustvo sa TV serijama Lise Devriyesi, Kayitdisi i Servet , bila je Zalim Istanbul / Okrutni Istanbul.

To što je bila jedna od ključnih figura priče sa likom Ceren u ovom projektu učinilo je mladu glumicu popularnim imenom. Bahar Sahin, koja je nakratko otišla na odmor nakon TV serije Zalim Istanbul, igrala je glavnu ulogu u televizijskoj seriji Gulumse Kaderine prošle sezone, kao i u digitalnoj seriji Duran.

Nova ambiciozna serija

Serija Gulumse Kaderine bila je kratkoročna, a 2022. je završena ovim neuspelim poslom za glumicu. U 2023. godini, Bahar, koja se proslavila iu bioskopu filmovima Hic, Zevcat i Roza, takođe se sprema da se vrati na TV ekrane sa ambicioznom akcionom serijom Fox TV-a Tetikcinin Oglu / Sin strelca.

Mlada glumica, čiji se imidž u njenoj novoj seriji pojavio uz trejler, deliće isti set sa iskusnim imenima. Biti zajedno sa iskusnim imenima kao što su Timucin Esen, Sevket Coruh, Sezin Akbasogullari, Serhat Kilic, Esra Kizildogan takođe će biti impresivno novo iskustvo za glumicu.

Bahar Sahin će biti partnerka sa Genkom Ozakom u novoj Fox TV seriji, a sinergija koju će ova dva mlada imena otkriti već je bila stvar radoznalosti.

Obožavatelji Sahin su takođe veoma radoznali o detaljima uloge glumice u novoj seriji.

NOVO - Novi trenuci u seriji Gonul Dagi

By: TV Exposed