Burak Ozcivit ne viđa sina

Turski glumačko-bračni par, 35-godišnji Burak Ozcivit i godinu dana mlađa Fahriye Evcen, u aprilu prošle godine dobili su prvo dete – sina, kojeg su nazvali Karan.  Burak Ozcivit je tokom porođaja bio uz svoju suprugu, a sina su dočekali sa suzama radosnicama. Prvih godinu dana nakon rođenja deteta među supružnivima je vladala harmonija. Međutim između ...

Burak Ozcivit ne viđa sina

Turski glumačko-bračni par, 35-godišnji Burak Ozcivit i godinu dana mlađa Fahriye Evcen, u aprilu prošle godine dobili su prvo dete - sina, kojeg su nazvali Karan. 

Burak Ozcivit je tokom porođaja bio uz svoju suprugu, a sina su dočekali sa suzama radosnicama. Prvih godinu dana nakon rođenja deteta među supružnivima je vladala harmonija. Međutim između Buraka i Fahriye u poslednje vreme postoje tenzije i trzavice, iako se na društvenim mrežama trude da sve izgleda idelano.

Burak navodno sve više vremena provodi na snimanju nove serije, a Fahriye se ne sviđa što kod kuće provodi jedva svaki drugi vikend. Ona ne želi da njen sin odrasta bez oca. Burak dete ne viđa po nedelju dana, što Fahrye jako ljuti. Jednom prilikom mu je čak rekla da ne želi da bude samohrana majka i da je njegova uloga da se se brine o sinu. Karan već oseća kada njegov otac odlazi i postaje jako nervozan. Tokom karantina navikli su se da svi budu zajedno. Fahriye mu je čak rekla da bi bilo dobro da odustane od snimanja serije i da se na neko vreme posveti porodičnom životu.

Izvor blizak glumačkom paru otkrio je da Burak previše voli glumu da bi na to pristao.

By: TV Exposed

NOVO-Demet Ozdemir ponovo nasmejala fanove (FOTO)