Novi glumci u seriji Sve o braku

Turska serija Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku dobila je pozitivne kritike. Sve više se ističe to što serija donosi priču o jakim i stabilnim ženama i to se dopada gledaocima.

Novi glumci u seriji Sve o braku

Foto Credits: Dizilah

Rejting serije Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku nije na dobrom nivou kao u prethodnom periodu. Beleži se pad gledanosti, ali se sve više ističa poruka kojom se osnažuju žene i scene u kojima se pripadnice lepšeg pola pokazaju kao veoma moćne i uspešne. To je naišlo na odobravanje na društvenim mrežama i veliki broj pozitivnih komentarima.

Radnji turske televizijske serije Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku priključiće se dvoje glumaca. Ljudi zaduženi za ovaj projekat se nadaju da će upravo oni vratiti interesovanje za ovu tursku seriju. U ovom projektu od narednih epizoda pojaviće se Kivanc Kasabali i Mujde Uzman. Za sada nije poznato koje likove će njih dvoje tumačiti u ovoj televizijskoj seriji. Ono što se zna da će biti u statusu gostujućih glumaca, odnosno da se neće dugo zadržavati u radnji ovog projekta.

Kivanc Kasabali je iskusni turski glumac rođen 24. februara 1975. godine. Iza sebe ima jedanaest projekata. Poslednja serija u kojoj se pojavio je Yasak Elma u kojoj je glumio Sinana Saygina. Ovaj glumac je u braku sa kolegicinom Sedef Avci od 2005. godine.

Mujde Uzman je glumica rodjena 1984. godine. Do sada se pojavila u petnaest uloga. Poslednja TV serija na kojoj je radila je Savasci. U njoj je glumila pilotkinju Ustegmen Fundu Turac.

View this post on Instagram

A post shared by MJ (@mujdeuzman)

NOVO - Evo kada će biti biti završena serija Uc Kurus / Tri novčića

By: Milt-TV Exposed