Da li promena dana emitovanja može da pomogne seriji Gecenin Ucunda / Na kraju noći?!

Serija Gecenin Ucunda / Na kraju noći bila je jedan od najambicioznijih projekata Star TV-a u novoj sezoni. Međutim, iako je priča u seriji impresivna drama, ona nije preživela takmičenje u rejtingu u sredu uveče.

Da li promena dana emitovanja može da pomogne seriji Gecenin Ucunda / Na kraju noći?!

Foto Credits: Dizilah

Posle niske gledanosti prvih 6 epizoda serije, Star TV je preduzela poslednji korak i odlučila da promeni dan emitovanja ove turske serije. Najvažniji razlog za odluku Star TV-a da donese ovu odluku može se smatrati percepcijom da se tako efikasan projekat odmah otkazuje i da se reakcije ne povećavaju. Jer na takmičenju u utorak ima veoma ozbiljnih takmičara, a svi misle da promena dana neće doneti velike dobitke za serije Gecenin Ucunda.

Par Neslihan Atagul i Kadir Dogulu ne samo da su nakon mnogo godina zajedno učestvovali u projektu, već su postali i produkcijski partneri serije. Drugim rečima, ne treba propustiti činjenicu da je Gecenin Ucunda / Na kraju noći drugačiji početak u pogledu njihovih karijera.

Seriju, koju zbog niske gledanosti ne zanemaruje mogućnost da uskoro bude završena, najviše uznemirava neuspeh popularnog para uprkos trudu i veoma uspešnom nastupu na ekranu. Gecenin Ucunda, adaptirana je iz istoimenog romana Peride Celal i privukla je veliku pažnju i nažalost ne dovoljan broj gledalaca. Međutim, postavljana su i pitanja o niskoj gledanosti i sudbini projekta u njegovom novom danu. Ako serija ne dobije željene stope u svom novom danu emitovanja, nastavak za Star TV može značiti veliku štetu.

Ovu činjenicu znaju i obožavaoci popularnog para i smatraju da će, ukoliko serija ode u finale rano, biti sramota za impresivnu ekranizaciju Neslihan Atagul i Kadira Dogulua.

NOVO - Milioni pregleda za seriju Yali Capkini

By: TV Exposed