Održana promocija novog projekta u kojem glavnu ulogu tumači Kaan Urgancioglu!

Turksi glumac Kaan Urgancioglu trenutno briljira u seriji Yargi / Presuda. Pored ovog projekta, u narednom periodu gledaćemo ga i u jednom novom projektu.

Održana promocija novog projekta u kojem glavnu ulogu tumači Kaan Urgancioglu!

Foto Credits: Dizilah

Kaan Urgancioglu je snimio film pod nazivom Sen Yasamaya Bak. Ovaj projekat je snimljen za digitalnu platformu Netflix a održana je i promocija samog filma.

Njegova partnerka na ovom projektu je Asli Enver koja u filmu glumi Melisu, koja ima šestogodišnju kći. Kaanov lik se zove Firat i gledaćemo zanimljivu ljubavnu priču njih dvoje. Pored ovo dvoje sjajnih glumaca u radnji ovog projekta će se pojaviti Mert Ege Ak, Ezgi Senler, Vural Sahanoglu, Latif Koru, Gizem Ozmen, Defne Ayse Ozpirinc, Sertac Guder i drugi.

Na poziciji režisera je Ketche, a senario je pisao Hakan Bonomo. Pored glumaca i svih ljudi zaduženih za realizaciju ovog projekta, na promociji se pojavio i Murat Dalkilic.

Ceo projekat je rađen u produkciji kompanije TAFF Pictures, a premijera nas očekuje za pet dana.

Film Sen Yasamaya Bak će biti dostupan na Netflixu od 21. marta 2022. godine i svi se nadaju novom uspešnom projektu. Prethodni turski Netflix film Ask Taktikleri / Ljubavna taktika je ostvario odlične rezultate. Uz to, nova turska serija koja se emituje na ovoj platofrmi, Midnight at the Pera Palace je takođe veoma uspešna.

NOVO - Serkan Cayoglu napustio novi projekat!

By: Milt-TV Exposed