Novi trenuci u seriji Gonul Dagi

Serija Gonul Dagi, koja se emituje subotom uveče, postiže veoma uspešne rezultate u svojoj trećoj sezoni.

Novi trenuci u seriji Gonul Dagi

Foto Credits: Haberler

Priča u ovoj turskoj seriji, koja se sa publikom susrela u do sada 90 epizoda na ekranima TRT1, već neko vreme je kritikovana u smislu da publika traži stare dane. Oni koji smatraju da je scenario serije počeo da slabi i da novi likovi nisu dovoljno jaki, smatraju da je ritam priče pao, posebno posle odlaska lika Dilek.

Mnogi ljubitelji TV serija smatraju da se lik Dilek, koju je igrala Gulsim Ali Ilhan, ne može ispuniti nova poglavlja u scenariju. U ovom trenutku, bilo je kritika da priča za seriju neko vreme nije tekla dovoljno dobro. Efekte ovakvog stanja vidimo u rejtingu.

Sada vidimo da je serija Gonul Dagi počela da se udaljava od dvocifrene ocene i izgubila je titulu najgledanije TV serije, prvo od projekta Yali Capkini, a poslednje od serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice.

Asuman i Ramazan

U ovom trenutku, imperativ je da scenaristi serije Gonul Dagi izvrše ozbiljan “napad”. Prvi tragovi ovog “napada” došli su u 90. epizodi. Postoje znaci da će priča o Asuman i Ramazanu, koji su već neko vreme bili istaknuti svojom nesrećom u priči, postati mnogo drugačija.

Asumanin nastup u seriji Gonul Dagi, koji je prvo TV iskustvo Hazal Caglar, smatra se veoma uspešnim. Cihat Suvarioglu je, s druge strane, iskusniji od svoje partnerke, ali je zahvaljujući ovoj seriji postao neko ko je osvojio ljubav miliona.

U ovom trenutku se očekuje da će Asuman i Ramazan dobiti novu priču i da će priča biti razvijena u smislu ljubavi i humora.

NOVO - Loš start turske serije Kralice / Kraljica

By: TV Exposed