Loš start turske serije Kralice / Kraljica

Burcu Ozberk i Gokhan Alkan su u glavnim ulogama u seriji Kralice / Kraljica, čija je prva epizoda emitovana na Kanalu D u sredu, 22. marta.

Loš start turske serije Kralice / Kraljica

Foto Credits: Dizilah

Serija, koja se izdvaja kao priča o obmanama, adaptirana je po američke TV serije Queen Sugar.

Ocene prve epizode projekta Kralice / Kraljica su bile predmet radoznalosti. U karavanu uspešnih TV serija Kanala D poslednjih godina, projekti u sezoni 2022-2023 nisu dali dobre rezultate.

Serija O Kiz / Ta devojka došla je do finala i nije opstala ni do kraja sezone. Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo nije dobila očekivanu posle prve 4 epizode.

Bilo je pitanje kakvi su rezultati gledanosti prve epizode ​​serije Kralice i može li Kanal D biti zadovoljan ovom situacijom? Kada pogledamo ocenu epizode 1 serije Kraljica, čini se da stvari nisu baš dobre.

Rejting oko 2

Treba napomenuti da je serija postigla rezultate znatno ispod proseka u svim grupama publike i bila je na nivou od ocene oko 2. U okruženju gde se Kanalu D nije dopao status Vede Mektubu, ističe se činjenica da je loš početak serije Kralice.

Ova nova turska serija je svojom prvom epizodom zauzela 11. mesto u total kategoriji. Serija, koja je bila 9. u AB grupi, završila je dan na 11. mestu na ABC1.

Iako početna ocena nije dobra, biće neizbežno da se interesovanje još malo poveća kada priča sa tačke obmane pređe u fazu izgradnje novog života u kasnijim delovima serije Kraljica. Ali da li će ove ocene zadovoljiti Kanal D, tu ostaje da vidimo…

View this post on Instagram

A post shared by kraliçe ✸ (@kralicedizii)

NOVO - Prekretnica u seriji Adim Farah / Zovem se Farah

By: TV Exposed