Murat Yildirim ima novu ulogu!

Turski glumac Murat Yildirim je na televizijskom ekranu poslednje 3 sezone i nastavlja da ispunjava očekivanja svojih obožavalaca. Nakon 4 godine pauze, glumac je prvo glumio u seriji Ramo dve sezone, a zatim je ove sezone efektno debitovao u seriji Aziz.

Murat Yildirim ima novu ulogu!

Foto Credits: Accun

Murat Yildirim, koji je partner u ovoj seriji sa Damlom Sonmezom i Simay Barlas, takođe je zadovoljan odlukom Show TV-a, da u poslednjem trenutku produži seriju Aziz. Aziz, čija je prva sezona završena, u narednoj sezoni biće na ekranu u obnovljenom obliku. U novoj sezoni serije Aziz očekuje se da će priča doživeti korenite promene i da će biti unete važne dopune u glumačkoj ekipi.

U projektu, koji ima tromesečnu letnju pauzu, produkcijski tim se intenzivno priprema za drugu sezonu, dok glumci preduzimaju korake da se odmore tokom letnjeg perioda ili učestvuju u novim projektima. Murat Yildirim se, s druge strane, fokusirao na svoj novi projekat, bez obzira na umor od 3 sezone uzastopno u kojima je radio.

Veoma dobra prodaja serije Aziz u inostranstvu, posebno na Balkanu, Bliskom istoku i Latinskoj Americi, takođe je pozitivno uticala na popularnost Murata Yildirima. Novi filmski projekat glumca koji je dospeo do široke publike izazvao je novo uzbuđenje.

Glumac, koji će tumačiti lik kapetana Tajfuna, pojaviće se pred publikom sa potpuno drugačijom pričom u filmskom projektu adaptiranom po istoimenoj knjizi Hakana Evrensela.

Knjiga pod nazivom Yer Eksi Iki / Mesto minus dva, govori o životnim pričama tri različita čoveka u regionu Jugoistočne Anadolije. Gledaćemo kako se životne priče novinara, mladog meštanina i komandira policijske stanice ukrštaju sa terorističkim incidentima.

NOVO - Yasemin Kay Allen o navodnom raskidom sa Tolgom Gulecom!

By: TV Exposed