Počele pripreme za novu tursku seriju Evlilik Sozlesmesi / Bračni ugovor

U narednom periodu nas očekuje veliki broj novih turskih serija. Poslednja u nizu koja je najavljena je serija pod nazivom Evlilik Sozlesmesi / Bračni ugovor.

Počele pripreme za novu tursku seriju Evlilik Sozlesmesi / Bračni ugovor

Foto Credits: Bolge Gundem Haber

U kratkom opisu se navodi da će se serija baviti savremenim brakovima i avanturama kroz koje prolaze bračni supružnici. Scenario za ovaj projekat piše Ozen Yula. Režiser novog projekta je Cem Akyoldas. Serija će biti emitovana u novoj sezoni, dakle već na leto. Bilo je govora da će serija biti emitovana na nacionalnom kanalu TRT1. Nove vesti glase da će serija biti emitovana na nekom od privatnih kanala. Zvaničnu potvrdu i dalje očekujemo. O glumačkom kadru kruži nekoliko informacija. Pisalo se da će glavnu ulogu u ovoj seriji tumačiti Murat Yildirim. Ta informacija je takođe pod velikim znakom pitanja. Glavnu žensku ulogu u seriji će glumiti Gizem Karaca. Kompletan glumački kadar biće poznat veoma brzo.

Pripreme za ovu novu tursku seriju su uveliko u toku. Sve nove vesti o seriji Evlilik Sozlesmesi i drugim projektima možete pratiti na našem portalu.

NOVO - Eda Ece u seriji za koju je sama pisala scenario

 By: Milt-TV Exposed