Kivanc Tatlitug je zadovoljan prvom sezonom serije Aile / Porodica

Serija Show TV-a pod nazivom Aile / Porodica završila je veoma uspešnu sezonu.

Kivanc Tatlitug je zadovoljan prvom sezonom serije Aile / Porodica

Foto Credits: Dizilah

Kao rezultat uspešnih predstava, impresivne harmonije i uranjanja Kivanca Tatlituga i Serenay Sarikaya u svoje uloge, serija je stvorila ogromnu bazu obožavatelja.

Dok je serija Aile / Porodica bila jedna od najbolje ocenjenih produkcija ove sezone, to je bio projekat koji je svojom pričom terao milione da se iznenade dešavanjima svake nedelje.

Na leto će publika i dalje nestrpljivo čekati šta će se dešavati u drugoj sezoni serije Aile.

Kivanc Tatlitug, zajedno sa suprugom Basak Dizer, prisustvovao je oproštajnoj večeri za sezonu, na kojoj je prisustvovala cela glumačka ekipa serije.

Povratak serije na jesen

Poznati glumac je rekao:

„Završili smo sjajnu sezonu, veoma smo srećni. Imali smo sjajnu sezonu kao tim. Oprostićemo se na kratko od naših gledalaca, vidimo se u novoj sezoni.”.

Jedno od pitanja koje je sve zanimalo bila je i sama identifikacija glumca sa likom Aslana. Postoji li identifikacija sa likom Aslana u Kivancu Tatlitugu?

Kivanc Tatlıtug je na ovo pitanje dao sledeći odgovor: „Šta je ili ne, nije važno. Da li si dobro?" I ovim rečima poznati glumac je naveo da se sa likom Aslana ne može poistovetiti u stvarnom životu, te da je u pitanju niz likova.

Supruga Kivanca Tatlituga, Basak Dizer je takođe bila jedno od imena koje je podržalo stilizovanje serije. Dizer je izjavila: „Čestitam svima, ovo je bila veoma dobra sezona, radujemo se novoj sezoni.”.

NOVO - Hazal Filiz Kucukkose o novoj seriji i stilu

By: TV Exposed