Da li će loša gledanost da ugrozi seriju Gizli Sakli?!

Iako je TV serija Gizli Sakli, koja se sredom uveče sastaje sa publikom na kanalu Fox TV, zabavna produkcija, niska gledanost ne prolazi nezapaženo. To se odmah javlja kao problem, pogotovo kada se u obzir uzme kanal na kom se serija emituje.

Da li će loša gledanost da ugrozi seriju Gizli Sakli?!

Foto Credits: IMDB

Serija Gizli Sakli / Na tajnom zadatku, u kojoj su glavne uloge preuzeli Sinem Unsal i Halit Ozgur Sari, postala je jedan od različitih projekata letnjeg perioda. Serija, u kojoj dvoje policajaca u civilu prate mafijaškog šefa i događaji koji se uz nju dešavaju, predstavljena je na zabavan način, ima dobar scenario i jake glumce, odnosno kvalitetan glumački kadar.

Četvrta epizoda serije Gizli Sakli, koju Fox TV pokušava da istakne svojim promotivnim naporima, stigla je na ekran u sredu, 29. juna. Ipak, gledanost još uvek nije na očekivanom nivou. Podsetimo, serija je na trećem mestu sa svojom četvrtom epizodom u svim grupama publike, kada je reč o rejtingu.

Za sada po velikom broju mišljenja, rejting još uvek nije na nivou koji zaslužuje ova serija. Stope rejtinga ispod proseka su zapravo rezultat smanjenja gledanosti televizije generalno, usled lepšeg i toplijeg vremena. Međutim, i dalje postoje mogućnosti da serija Gizli Sakli / Na tajnom zadatku dobije bolje ocene, odnosno veću gledanost što i jeste na neki način trenutni cilj.

Iako je očigledno da su TV serije kao što su Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka, Senden Daha Guzel / Lepša od tebe, Gul Masali / Priča o ruži i Tozluyaka dobile mnogo bolje ocene, činjenica da Gizli Sakli ne može dostići ovaj nivo pokazuje da može doći do pomalo problematičnog procesa.

Fanovi serije se nadaju da će gledanost da se popravi u narednim epizodama, a prilika za to je već 6. jula.

NOVO - Alperen Duymaz kroz objektiv svoje drage (FOTO)

By: TV Exposed