Serija Kizilcik Serbeti nam donosi zanimljivu epizodu, ali kada?!

Kao i sve turske TV serije na ekranima, serija Show TV-a Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice nije imala novu epizodu nakon zemljotresa 6. februara.

Serija Kizilcik Serbeti nam donosi zanimljivu epizodu, ali kada?!

Foto Credits: IMDB

Sa dva odvojena zemljotresa u Kahramanmarašu, kanali su emitovali vesti iz zone zemljotresa a ne TV serije. Od prošlog vikenda, planovi nekih kanala da postepeno pređu na normalno emitovanje sa ponavljanjem serija i filmovima ponovo su odloženi nakon dva odvojena zemljotresa u centru Hataja 20. februara.

Od utorka su ipak počele da se emituju nove epizode ​​nekih serija. Sa novim trejlerima epizoda serija koji dolaze sa kanala, sve je polako počelo da se vraća u normalu. Pitanje je da li će se i kada emitovati i serija Show TV-a Kizilcik Serbeti. Međutim, još uvek nema jasnoće oko toga da li će biti emitovana epizoda već ovog petka.

Trejler za 16. epizodu serije došao je na ekran nakon što je 15. epizoda emitovana 4. februara uveče. Vest da je Omer zaljubljen u Kivilcim i da se razdvajaju porodice Doge i Fatiha na dvoje! Dok se svaka porodica bori u sebi, Kivilcim i Fatih reaguju kada ih ispituju zbog njihove veze. u trejleru 16. epizode ​​povećale su radoznalost i uzbuđenje oko nove epizode!

Trejler izaziva radoznalost

Zbog veze sa Fatihovim stricem Omerom, Kivilcim takođe skreće pažnju na njegov oštar stav. Omer je ljut što Fatih ometa njegovu vezu govoreći: „Puno sam te upozoravao do sada“. Fatih je, s druge strane, rekao: „Zar nije bilo druge žene na svetu osim majke moje žene?“ i svađa se sa stricem.

S druge strane, Doga oštro reaguje na to što je njena majka bila sa ujakom njenog muža. Reči Kivilcim upućene celoj njenoj porodici, a posebno Dogi, privlače pažnju.

„Volela sam nekoga, verovala sam u nekoga. Neka me zovu nemoralnom samo zato što nekoga volim” otkriva da je odnos između dve porodice zategnut pojavom ljubavi Omera i Kivilcim. Dakle veoma napeto i zanimljivo!

Odluka da li će serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice biti emitovana ove nedelje još nije razjašnjena, ali je povećana radoznalost šta će se dešavati u novoj epizodi. Evo i jednog od tri trejlera za 16. epizodu...

NOVO - Serija Tacsiz Prenses postaje sve teža za gledanje?!

By: TV Exposed