Neprijatna situacija za Nalan u seriji Camdaki Kiz

Serija Camdaki Kiz, koja se emituje na Kanalu D četvrtkom uveče, nastavlja sa uzbuđenjem svojom trećom sezonom.

Neprijatna situacija za Nalan u seriji Camdaki Kiz

Foto Credits: IMDB

Pravac priče se dosta promenio, ali je element uzbuđenja uvek ostao isti. Pratioci serije Camdaki Kiz / Devojka iza stakla sa nestrpljenjem iščekuju svaku novu nedelju, a veoma važni događaji odigraće se u 70. epizodi, koja će biti emitovana u četvrtak uveče, 16. marta.

Očekuje se da će Muzafer saznati da Hayri ima ženu i decu. Počinje novi proces u kojem se Sedat ponovo naslanja na vrata Nalan. Naravno, pojavila se neprijatna scena za Nalan, koju igra Burcu Biricik.

Dok Hayrijeva supruga Turkan stoji u sredini sa svojom decom, situacija u koju će Nalan pasti slična je situaciji protiv koje se ranije bunila. Nalan, koju je muž prevario sa drugom ženom, pokušava da ima ljubavnu vezu sa mužem druge žene.

Gledaoci uznemireni

Gledaoci na društvenim mrežama su imali velike simpatije za lik Nalan i stajali su uz nju do ovog trenutka. Međutim, sada su mnogi gledaoci takođe uznemireni zbog Turkanovog stanja i neprijatno im je zbog situacije u kojoj se našla Nalan. Jedan od gledalaca je rekao:

„Najviše mi je žao Turkan. Koliko je teško biti ignorisan i bespomoćan od strane svog partnera.” Hivza Zizan Alp se pridružio seriji sa likom Turkan. Ovaj lik predstavlja očajne i ignorisane žene koje pokušavaju da zadrže život sa svojom decom.

U stvari, to je veoma česta situacija u društvu, ali prikazivanje u ambicioznoj TV seriji poput Camdaki Kiz  bilo je efikasno u smislu društvene svesti.

NOVO - Selahattin Pasali o sebi - Ja sam jednostavan čovek!

By: TV Exposed