Selahattin Pasali o sebi - Ja sam jednostavan čovek!

Velika publika sa divljenjem prati Selahattina Pasalija u TV seriji Omer, koja se emituje na Star TV-u ponedeljkom uveče.

Selahattin Pasali o sebi - Ja sam jednostavan čovek!

Foto Credits: Internet Haber

Selahattin Pasali, koji je tek na početku karijere, iznenada je bio na dnevnom redu 2020. godine zbog lika Osmana u seriji Ask 101. Različiti komentari na društvenim mrežama o liku poslužile su za širenje imena Selahattina Pasalija.

Međutim, mnogi gledaoci ga pamte i po liku Hakana u TV seriji Babil. Započevši svoju glumačku karijeru 2017. godine serijom Kalp Atisi, Pasali je povećao svoju popularnost u zemlji i postao poznat u inostranstvu sa likom Halita u filmu Pera Palas'ta Gece Yarisi / Ponoć u palati Pera, koji se susreo sa publika na Netflixu 2022. godine.

Čvrst karakter

U partnerstvu sa Gokce Bahadir u TV seriji Omer, glumac istovremeno privlači pažnju svojim talentima i nije na dnevnom redu u štampi van svoje profesije. Rekavši da nema život u časopisima, pogled na život i filozofiju Selahattina Pasalija takođe pokazuje da ima čvrst karakter.

U intervjuu sa Hakanom Genceom u novinama Hurriyet, glumac je rekao: „Nisam na strani glumaca koji pokušavaju da poboljšaju svoj bankovni račun ili reputaciju. Bavim se i pozorištem, stižu moji nezavisni filmovi.“. Objašnjavajući da je srećan što ima takvu profesiju, Pasali je rekao i da ga slava ne plaši. Glumac je rekao:

Ja sam jednostavan čovek koji ide od kuće do posla, od posla do kuće. Ne izlazim mnogo iz kuće. Nemam život u časopisima.“. Selahattin Pasali pokazuje čvrst karakter, jer nije neko ko živi dodajući slavu svom životu i fokusira se na to da svoju profesiju predstavi na najbolji način, a ne novac.

View this post on Instagram

A post shared by Ömer Dizi (@omerdiziresmi)

NOVO - Turske serije donose novu borbu - Aile ili Uc Kiz Kardes?!

By: TV Exposed