Serija Kader Baglari / Sudbinske veze polaže velike nade u inostranu prodaju

U Turskoj nije tako lako da još jedna serija dobije dobru gledanost subotom uveče osim dve popularne serije kao što su Gonul Dagi i Kardeslerim.

Serija Kader Baglari / Sudbinske veze polaže velike nade u inostranu prodaju

Foto Credits: DiziCentral

Tim TV serije Kader Baglari / Sudbinske veze koji se uhvatio u koštac sa tako izazovnim zadatkom mora vredno da radi. Duo Ayca Aysin Turan i Serkan Cayoglu intenzivno radi na setu sa svojim kolegama kako bi dali sve od sebe za što bolje rezultate ove serije.

Sa društvenih mreža možemo razumeti da projekat serije Kader Baglari, za koji je otkriveno da se prodaje u inostranstvu pod imenom Grapes of love, privlači najveću pažnju upravo u inostranstvu.

Iz postova možemo da razumemo da se publika, koja živi u različitim zemljama i različitim kulturama, ali i veoma divi turskim TV serijama, nedavno zainteresovala za TV seriju Kader Baglari zbog susreta Ayce Aysin Turan i Serkana Cayoglua u istom projektu.

Pozitivan primer serija Gecenin Ucunda

Ljubitelji turskih TV serija u inostranstvu koji intenzivno podržavaju dvoje mladih glumaca možda će uspeti da održe projekat Kader Baglari, koji je počeo da se prodaje u inostranstvu.

Treba reći i da je prošlu sezonu, serija Gecenin Ucunda / Na kraju noći sa Neslihan Atagul i Kadirom Doguluom u glavnim ulogama, opstala sa međunarodnim uspehom i Star TV je pokazala odlučnost da nastavi seriju do 26. epizode.

Kada su ocene za prvu epizodu projekta serije Kader Baglari / Sudbinske veze bile razočaravajuće, mnogi gledaoci su bili demoralisani.

Međutim, intenzivno interesovanje fanova turskih TV serija u inostranstvu za projekat može uticati na odluke Fox TV-a. Neće nikoga iznenaditi ako serijal u narednim nedeljama poveća svoj rejting.

NOVO - Da li su Burak Berkay Akgul i Ozge Yagiz više od kolega?!

By: TV Exposed