Esra Bilgic je zablistala u Veneciji (FOTO)

U proteklim danima kada su mnogi poznati turski glumci otišli ​​u Italiju na Venecijanski filmski festival, Esra Bilgic je takođe otišla u Veneciju na ovu važnu manifestaciju.

Esra Bilgic je zablistala u Veneciji (FOTO)

Foto Credits: RiriNano

Esra Bilgic, jedna od najzastupljenijih glumica prošlog perioda, zadivila je mnoge svojom lepotom, iznova i iznova.

Glumica, koja će se pred publikom pojaviti sa likom Madame Corinne u filmu Ataturk, za koji je odlučeno da se emituje na Fox TV-u, biće na programu i sa filmom Ask Sanati / Umetnost ljubavi, koji je snimljen za Netflix digitalnu platformu.

Esra Bilgic, jedna od mladih glumica koja se privukle pažnju na Venecijanskom filmskom festivalu, ponovo je privukla pažnju svojim gracioznim stajlingom i fotografijama nastalim na ovom festivalu.

Poziv magazine ELLE

Popularna turska glumica Esra Bilgic prisustvovala je na poziv magazina ELLE, prestižnom događaju 80. Venecijanskog filmskog festivala koji je održan prethodnih dana.

Pre posete festivalu pozirala je na plaži svojim jednostavnim i prirodnim izgledom za kamere italijanske štampe.

Privlačeći pažnju svom lepotom, lepa glumica je sve očarala svojom gracioznošću. Nakon događaja, na kojem je zablistala, ova sjajna mlada turska glumica, koja je preuzela kormilo čamca koji je za nju posebno dodeljen, uživala je u vožnji kanalima.

Evo i nekih od fotografija.

View this post on Instagram

A post shared by Esra Bilgic (@esbilgic)

NOVO - Demet Ozdemir demantovala vesti o novoj romansi i životu u Grčkoj!

By: TV Exposed