Poznato koliko epizoda će imati serije Akrep i Akinci

Turske serije Akrep i Akinci imaju pristojan rejting. Taj rejting će biti dovoljan da se serije održe do kraja sezone. Prema pisanju Birsen Altuntas, ova dva projekta će biti emitovana do kraja sezone kao što je i planirano. Imaće po 26 epizoda, nakon čega će se odlučivati njihova dalja sudbina. Pored ove dve serije, nedavno ...

Poznato koliko epizoda će imati serije Akrep i Akinci

Turske serije Akrep i Akinci imaju pristojan rejting.

Taj rejting će biti dovoljan da se serije održe do kraja sezone. Prema pisanju Birsen Altuntas, ova dva projekta će biti emitovana do kraja sezone kao što je i planirano. Imaće po 26 epizoda, nakon čega će se odlučivati njihova dalja sudbina. Pored ove dve serije, nedavno je potvrđeno da će serija Son Yaz imati 22 epizode u prvoj sezoni. Taj projekat će gotovo izvesno dobiti i drugu sezonu. Podsećamo da je pre svega nekoliko dana najavljeno da će serija Akinci od epizode 13 doživeti drastične promene. Te promene se odnose na glumački kadar i celokupnu priču. Vrlo brzo ćemo saznati na čega se to tačno odnosilo.

Serije Akinci i Akrep možete sa prevodom gledati na MOVTEX.COM. Takođe, na našem portalu možete pogledati video najave svih epizoda ovih projekata.

NOVO - Evo zbog čega je odložena premijera serije Camdaki Kiz

By: TV Exposed