Nova šansa za seriju Hercai!

Uprkos lošem rejtingu u Turskoj, serija Hercai će možda ipak dobiti mogućnost da emituje celu sezonu, sve do maja naredne godine. Generalno dobra prodaja projekta i odlična prodaja serije u inostranstvu otvorila je priliku da se emituje cela sezona Hercai. Podsećamo da celokupna produkcija i sva prava na inostranu prodaju pripadaju ATV kanalu. Ta činjenica ...

Nova šansa za seriju Hercai!

Uprkos lošem rejtingu u Turskoj, serija Hercai će možda ipak dobiti mogućnost da emituje celu sezonu, sve do maja naredne godine.

Generalno dobra prodaja projekta i odlična prodaja serije u inostranstvu otvorila je priliku da se emituje cela sezona Hercai. Podsećamo da celokupna produkcija i sva prava na inostranu prodaju pripadaju ATV kanalu. Ta činjenica dodatno utiče na mogućnost da serija opstane do maja 2021. godine. Ukoliko marketing uspe da potpiše spoznorski ugovor (ugovor za reklame) za celokupnu sezonu, serija Hercai će i definitivno biti emitovana narednih pet meseci.

Više informacija o tome će se znati u januaru, kada se potpisuju ugovori između produkcija i marketinških agencija. Serija Hercai je i zvanično dobila novu šansu.

NOVO - Ponovni susret Berka Oktaya i Ede Ece

By: TV Exposed