Nove uloge za Meric Aral i Yasemin Allen!

Nove TV serije počele su da se nižu jedna za drugom. Glumci koji snimaju i tokom pandemije, rizikujući svoje zdravlje pokazuju veliku odanost i požrtvovaanje. Neki od njih su upravo glumice Meric Aral i Yasemin Allen koje rade na novim projektima. Meric Aral glumi u seriji Kirmizi Oda. Objavom na instagramu zatražila je podršku za ...

Nove uloge za Meric Aral i Yasemin Allen!

Nove TV serije počele su da se nižu jedna za drugom. Glumci koji snimaju i tokom pandemije, rizikujući svoje zdravlje pokazuju veliku odanost i požrtvovaanje. Neki od njih su upravo glumice Meric Aral i Yasemin Allen koje rade na novim projektima.

Meric Aral glumi u seriji Kirmizi Oda. Objavom na instagramu zatražila je podršku za svoju dramu, rekavši, „Ako su svi spremni, započinjemo u petak, 4. septembra“. Kao što već znamo, glumica je napravila skok u karijeri sa likom Eylem koji je igrala u seriji Soz.

S druge strane Yasemin Allen će se uskoro pojaviti pred publikom u seriji Iyi Gunde Kotu Gunde. Njeni fanovi su pokazali veliku podršku i izrazili da su veoma radoznali oko njene nove uloge.

By: TV Exposed