Ismail Hacioglu u novom projektu

Turski glumac Ismail Hacioglu ima novu ulogu. On će tumačiti glavnu ulogu u novom filmu. Film nosi naziv Kesisme: Iyi Ki Varsin Eren. Radnja filma će doneti priču o tragičnoj smrti Erena Bulbula i Ferhata Gedika. Oni su nastradali od strane PKK terorističke organizacije. Film će doneti mnogo emocija, pišu turski mediji. Ulogu Erena u ...

Ismail Hacioglu u novom projektu

Turski glumac Ismail Hacioglu ima novu ulogu.

On će tumačiti glavnu ulogu u novom filmu. Film nosi naziv Kesisme: Iyi Ki Varsin Eren. Radnja filma će doneti priču o tragičnoj smrti Erena Bulbula i Ferhata Gedika. Oni su nastradali od strane PKK terorističke organizacije. Film će doneti mnogo emocija, pišu turski mediji. Ulogu Erena u ovom filmu će tumačiti dečak koji je izabran od strane stanovnika grada Macka, gde su se ovi nemili događaji desili.

Ismail Hacioglu se u karijeri do sada pojavio u čak četrdeset i jednom projektu. Poslednje serije na kojima je radio su Hukumsuz, Zumruduanka i Cocuk. U Hukumsuzu je glumio Selima, u Zumruduanci lik Cihana, dok je u Cocuku tumačio lik Hasana Cetina. Po prvi put na sceni pojavio se u filmu Gunaydin Istanbul Kardes, 1999. godine.

NOVO - Oyku Celik rekla sudbonosno „Da“

By: TV Exposed