Finale serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći će biti krajem aprila

Veoma smo blizu finala turske serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći, koji se emituje na Star TV utorkom uveče.

Finale serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći će biti krajem aprila

Foto Credits: IMDB

Iza nas su 22 epizode ​​serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći u kojoj glume Kadir Dogulu i Neslihan Atagul.

Nova 23. epizoda serije, koja će biti emitovana u utorak uveče, 4. aprila, doneće nova uzbuđenja. Poznato je i to da će finale biti u epizodi 26.

Među informacijama je i da je ekipa serije završila snimanje svih epizoda i da će finale imati nakon 4 epizode ​​sa scenama koje dolaze na TV ekrane. U ovom slučaju, smatra se da će serija biti finale u utorak, 25. aprila. Ukoliko ne dođe do promene programa, serija će se od publike oprostiti krajem aprila.

Dobar start pa pad gledanosti

Serija Gecenin Ucunda, u kojoj je Kadir Dogulu takođe producentski partner Alim Yapima, adaptirana je prema istoimenom romanu Peride Celal. Iako se očekivalo da dobije veoma dobre ocene, projekat ove turske serije, koji je u početku privukao publiku, doživeo je gubitak gledalaca korak po korak u narednom procesu.

Rekavši da je serija od početka planirana da ima 26 epizoda, Kadir Dogulu je naveo da i inostrana prodaja ide dobro. Serija Gecenin Ucunda će zbog interesovanja iz inostranstva moći da završi jednu sezonu, bez ranog finala.

Trejler za 23. epizodu, koja će biti prikazana u utorak, 4. aprila, u kojoj će Macide saznati da je trudna i da će njena majka biti zatvorena, možete pogledati u video snimku ispod.

NOVO - Poznat datum premijere nove turske serije Tetikcinin Oglu / Sin strelca

By: TV Exposed