Poznat datum premijere nove turske serije Tetikcinin Oglu / Sin strelca

Nova Fox TV serija, Tetikcinin Oglu / Sin strelca, sprema se da upozna publiku sa veoma impresivnom pričom.

Poznat datum premijere nove turske serije Tetikcinin Oglu / Sin strelca

Foto Credits: IMDB

Sa objavljivanjem prvih trejlera turske TV serije Tetikcinin Oglu / Sin strelca, shvatilo se da će drugačiji redosled priča uticati na publiku.

Naravno, interesovanje za ovu akcionu seriju još više se povećalo kada su dva važna glumca poput Timucina Esena i Sevketa Coruha preuzela glavne uloge.

U seriji ima mnogo detalja koji će zadovoljiti fanove Timucina Esena i Sevketa Coruha. Međutim, želimo da vas podsetimo da treba obratiti pažnju na drugo ime. Hajde da pričamo o Gencu Ozaku, koji je takođe na posteru TV serije Tetikcinin Oglu. Genco Ozak, koji je rođen u Istanbulu 1992. godine, ime je koje se odlično uklapa u njegove uloge.

Mnogi gledaoci su videli ovu situaciju sa likom Okeša u TV seriji Guvercin / Golub. Genco Ozak je takođe učestvovao u seriji Cukur / Jama sa likom Kulkana Erdeneta, ponovo prekoračujući granice psihopatije.

Glumac, koji se veoma uspešno bavio ovako teškim ulogama, daće život nekome ko je prepleten sa kriminalom u TV seriji Tetikcinin Oglu.

Premijera za manje od dve nedelje

Otkriven je datum premijere nove turske TV serije Tetikcinin Oglu / Sin strelca. Prva epizoda ovog projekta biće emitovana 11. aprila na turskom Fox TV-u.

Do tada možete pogledati još jednu u nizu video najava ovog novog projekta.

NOVO - Berker Guven - Somer bi trebao da se ponaša mnogo pametnije!

By: TV Exposed