Berker Guven - Somer bi trebao da se ponaša mnogo pametnije!

Berker Guven je nedavno postao jedno od imena koje nije palo sa dnevnog reda sa likom Somera u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre.

Berker Guven - Somer bi trebao da se ponaša mnogo pametnije!

Foto Credits: IMDB

Glumac Berker Guven, koji ima veoma uspešno partnerstvo sa Ozgu Kayom, rekao je da su snimanja u Ajvaliku dobro prošla.

Poznati glumac je objasnio da je snimanje u Ajvaliku proteklo dobro uprkos zimskim uslovima:

„Lako možemo da koristimo sve oblasti. Jer ovo mesto nije toliko prometno kao Istanbul. Pored toga, vreme, hrana je dobra, ljudi su veoma umereni i uslužni. Veoma smo srećni u Ajvaliku.”.

Na pitanje o svom najboljem prijatelju u timu serije, objasnio je da se sa svima dobro slagao i da su bili vredan tim.

Ugodnije je igrati Somera

Objašnjavajući da je u dobrim odnosima sa prijateljima sa kojima ima najviše scena, Berker Guven je naveo i da u timu nema nikoga sa kim ima poteškoća da se složi. Popularni glumac je naveo da nije bilo scene u kojima je imao poteškoća da dočara lik Somera u seriji Uc Kiz Kardes.

Podsećajući na svoje prethodne uloge, Guven je rekao:

„Pošto sam igrao uloge koje su bile mnogo izazovnije u prošlosti, ovo mi se čini kao malo udobniji prostor kada igram Somera. Osećam se malo ugodnije dok igram taj lik.” .

Navodeći da bi njegov lik Somer trebalo da se ponaša mnogo pametnije, glumac je skrenuo pažnju na važnost boljeg razlikovanja dobrog od pogrešnog. Berker Guven, koji je izjavio da želi da lik Somera bude pravedniji i jači u rasuđivanju, takođe je izrazio da mu se neki aspekti lika uopšte ne dopadaju.

NOVO - Da li je serija Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet opravdala očekivnja?!

By: TV Exposed