Poznati francuski glumac želi da glumi u turskim serijama ili filmu!

Sami Naseri je bez dileme jedan od najpopularnijih francuskih glumaca. Ovaj glumac je ponovo posetio Tursku, po drugi put u kratkom vremenskom periodu.

Poznati francuski glumac želi da glumi u turskim serijama ili filmu!

Foto Credits: Haberler

Sami Naseri je ovaj put u Turskoj boravio zbog poslovnih obaveza. Tačnije, glumac će snimiti reklamu za gospodina Kadira Elmalija. Samo snimanje će biti održano 27. marta, a Francuz je u Tursku stigao i desetak dana pre zbog priprema.

Naseri je još jednom potvrdio da bi zaista voleo da glumi u nekom turskom projektu. Glumac je rekao da bi rado prihvatio ulogu u seriji ili filmu koji se bavi Otomanskim carstvom. Zbog prirode i načina snimanja, Samy je izjavio da bi zaista voleo da se pojavi u nekom istorijskom filmu i nada se da će mu se ta želja nekada i ostvariti.

Ovo zvuči kao zaista otvoren poziv za turske producente. Ono u šta nema sumnje je da bi pojavljivanje čuvenog Francuza u nekom turskom projektu zaista privuklo dosta pažnje.

Sami Naceri će ove godine proslaviti svoj 61. rođendan. U dosadašnjoj karijeri radio je na 63 projekta, a veliki broj njih se još uvek nalazi u post-produkciji. Ono po čemu je bez dileme najpoznatiji su filmovi Taxi 1,2, 3 i 4 u kojima je tumačio glavnu ulogu, Daniela Moralesa.

NOVO - Bensu Soral – Problemi sa mužem su prošlost!

By: Milt-TV Exposed