Cagatay Ulusoy ima ispunjen kalendar - dva nova projekta

Glumac Cagatay Ulusoy pred sobom ima dosta posla. To je sigurno vest koja će radovati njegove fanove. Cagatayu predstoji snimanje dva nova projekta. U pitanju su dve serije za digitalne platforme. Prva, čije snimanje kreće uskoro je serija Blu TV-a, pod nazivom Yesilcam. Ta serija će se sastojati od dve sezone koje će imati po ...

Cagatay Ulusoy ima ispunjen kalendar - dva nova projekta

Glumac Cagatay Ulusoy pred sobom ima dosta posla.

To je sigurno vest koja će radovati njegove fanove. Cagatayu predstoji snimanje dva nova projekta. U pitanju su dve serije za digitalne platforme. Prva, čije snimanje kreće uskoro je serija Blu TV-a, pod nazivom Yesilcam. Ta serija će se sastojati od dve sezone koje će imati po 10 epizoda. U pitanju je istorijska serija, koja će se baviti radnjom iz 60-ih godina prošlog veka, u doba kada je bio procvat turske kinematografije.

Nakon završetka rada u toj seriji, Cagatay Ulusoy prelazi na snimanje drugog projekta. Reč je o dugo najavljivanoj seriji digitalne platforme Amazon koja nosi naziv Musuem of Innocence. Kalendar ovog sjajnog glumca je u narednom periodu i te kako popunjen.

NOVO - Najpopularnije turske javne ličnosti na Instagramu (lista)

By: TV Exposed