Onur Guvenatam – Najbitniji je scenario, ne glumci

Producent kompanije OGM Pictures, Onur Guvenatam dao je za turske medije nekoliko ekskluziva i govorio o novim serijama. Onur je potvrdio da će naredne godine biti zadužen za serije u kojima će glumiti Kivanc Tatlitug i Tuba Buyukustun. Takođe, radio je i na novom filmu u kom glumi Cagatay Ulusoy. Guvenatam je izneo svoje mišljenje ...

Onur Guvenatam – Najbitniji je scenario, ne glumci

Producent kompanije OGM Pictures, Onur Guvenatam dao je za turske medije nekoliko ekskluziva i govorio o novim serijama.

Onur je potvrdio da će naredne godine biti zadužen za serije u kojima će glumiti Kivanc Tatlitug i Tuba Buyukustun. Takođe, radio je i na novom filmu u kom glumi Cagatay Ulusoy. Guvenatam je izneo svoje mišljenje vezano za serije i filmove. On smatra da je glavna stvar zanimljiv scenario, odnosno radnja serije, a ne glumci. Zanimljiv scenario će uvek privući veliki broj gledalaca, dok ukoliko je scenario loš, može angažovati i Angelinu Jolie i Brada Pitta, neće postići uspeh.

Novinari su Guvenatama upitali da li je istina da najveće zvezde zarade i do 100-150 hiljada turskih lira po epizodi. Producent je rekao da to zavisi od glumca do glumca. Nikada do sada nije ponudio ogromnu sumu novca samo da bi privukao nekog glumca ili glumicu da radi sa njim.  

NOVO - Fikret Kuskan kao Mustafa Kemal Ataturk

By: TV Exposed