Alina Boz u projektu koji će nadmašiti Marasli?! Težak zadatak!

Alina Boz, jedna od uspešnih glumica mlade generacije, privukla je pažnju svojom TV serijom Paramparca. Glumica, koja je od tada stekla više iskustva sa TV serijama u kojima je glumila, sada je postala jedna od omiljenih glumaca mnogih producenata.

Alina Boz u projektu koji će nadmašiti Marasli?! Težak zadatak!

Foto Credits: Haberler

Alina Boz, koja je svojom glumom bila zaista zapažena u produkcijama u kojima je učestvovala, ostavila je veliki trag iza sebe likom Mahur, koju je igrala u TV seriji Marasli, koja se ne tako davno pojavila na TV ekranima. Oni koji su gledali seriju, čije je partnerstvo sa Burakom Denizom steklo veliko priznanje, dugo ne mogu da prevladaju njihov uticaj.

Fanovi, kojima se glumica dopala zbog uloge Mahur, reagovali su na društvenim mrežama povodom ranog finala serije. Dok Alina Boz korača uspešnim koracima u karijeri, cenjena je i po lepoti kao i po talentu. Njeni fanovi sa nestrpljenjem čekaju novi projekat njihove omiljene glumice. Iako još nema jasnih informacija o ovoj temi, Alina se pridružila glumcima koji su nedavno potpisali ugovor sa digitalnim platformom Disney plus.

Činjenica da će Alina Boz uskoro učestvovati u novom projektu ove digitalne platforme je nešto što njene fanove već čini radoznalim i uzbuđenim. Očekuje se da će se glumica vratiti sa projektom koji će naterati da se zaboravi serija Marasli...

Priznaćete, težak zadatak.

NOVO - Uskoro počinje nova turska serija Seni Kalbime Sakladim / Sakrio sam te u svom srcu

By: TV Exposed