Uskoro počinje nova turska serija Seni Kalbime Sakladim / Sakrio sam te u svom srcu

Potvrđen je datum premijere još jedne nove turske televizijske serije. Evo i o kom projektu je reč.

Uskoro počinje nova turska serija Seni Kalbime Sakladim / Sakrio sam te u svom srcu

Foto Credits: DiziCentral

Nova serija turskog nacionalnog kanala TRT 1, Seni Kalbime Sakladim / Sakrio sam te u svom srcu, počinje u četvrtak, 30. juna.

Veoma je cenjen i poster ove nove TV serije sa Sevdom Erginci i Ekinom Mertom Daymazom u glavnim ulogama. Sa Senolom Sonmezom u rediteljskoj fotelji, Seni Kalbime Sakladim se sprema da odlučno uđe u letnju sezonu. Prva epizoda serije, čije se snimanje nastavlja u Istanbulu, sastaće se sa publikom u četvrtak, 30. juna u 20 časova na kanalu TRT 1.

Radnja ove nove turske TV serije, sa Sevdom Erginci i Ekinom Mertom Daymazom u glavnim ulogama, govori o ljubavi inteligentne, talentovane i lepe Zeynep koja vodi porodični posao i Civanmerta, hrabrog i dobrog momka iz komšiluka. Pored glavnih glumaca serije, na posteru koji najavljuje ovaj projekat su bili Gokce Akyildiz, Osman Alkas, Mehtap Bayri, Gulseren Gultunca and Elcin Afacan, koji će igrati važne likove ove nove serije.

Spremna da svojom emotivnom pričom i snažnom glumačkom postavom ostavi trag na ekranima u letnjoj sezoni, serija Seni Kalbime Sakladim / Sakrio sam te u svom srcu će se emitovati na TRT 1 u 20.00 svakog četvrtka, počev od 30. juna.

NOVO - Burcin Terzioglu spremna za povratak

By: TV Exposed