Burcin Terzioglu spremna za povratak

Burcin Terzioglu je glumica koja je od malih nogu u industriji filma i TV serija. Ona je glumica koja je odrasla na setovima sa ocem, jednim od radnika iza kamere, a kao mala počela je da glumi u filmovima i TV serijama.

Burcin Terzioglu spremna za povratak

Foto Credits: Dizilah

Burcin Terzioglu, rođena 1980. godine, ime je koje se prvi put pojavilo pred kamerama kada je imala 5 godina.

Serija koja joj je donela prvu značajniju ulogu bila je Firtina . Imala je veliki uticaj na TV seriju koju je igrala sa Muratom Yildirimom. Bila je veoma popularna svojom ulogom Zeynep u TV seriji emitovanoj na Kanalu D između 2006-2007. godine. Nakon toga je učestvovala u različitim produkcijama, ali je glumica bila zapažena u seriji Poyraz Karayel, u kojoj je glumila zajedno sa Ilkerom Kalelijem. Burcin Terzioglu se i dalje pamti po liku Aysegul Oman u ovoj seriji, a njeni obožavaoci je često pamte i poistovećuju sa tom ulogom.

Burcin je takođe bila ključna u potpisivanju epizode ​​o kojoj se mnogo pričalo kada je bila gost  projekta Menajerimi Ara / Pozovi mog menadžera, zajedno sa TV serijama Kursun, The Protector i Hukumsuz.

Terzioglu je došla na ekrane sa najnovijom serijom Yalanci. Igrala je sa Salihom Bademcijem u ovoj TV seriji. Bila je to hrabra serija po svojoj temi, ali kada nije izazvala očekivano interesovanje, ušla je u finalu u 10. epizodi. Obožavaoci Burcin Terzioglu željno iščekuju njen povratak na ekrane. I oni su bili uzbuđeni što su čuli vesti od nje.

Iako još nema jasan projekat, ona takođe izražava da želi da se vrati na ekran u narednim danima.

Dakle uskoro možemo očekivati vesti o njenom novom projektu.

NOVO - Poznato kada počinje nova turska serija Ah Nerede

By: TV Exposed