Poznato kada počinje nova turska serija Ah Nerede

Potvrđen je datum premijere nove turske serije koja nosi naziv Ah Nerede. U rediteljskoj fotelji ovog projekta sedi Bulent Isbilen, dizajn projekta su prilagodili Kubra Sulun i Meryem Demirli, priču je napisao Orhan Aksoy, originalni filmski scenario je napisao Sadık Sendil.

Poznato kada počinje nova turska serija Ah Nerede

Foto Credits: Dizilah

Objavljen je datum izlaska nove serije Star TV-a, Ah Nerede u režiji Suavi Dogan. Tema serije Ah Nerede zasnovane na dobro poznatom istoimenom turskom filmu, koja se sprema da svojim šarenim svetom ostavi trag u letnjoj sezoni, je sledeća:

Ferit (Oktay Cubuk), jedan od tri sina tradicionalne porodice je ženskar koji je Kazanovu učinio svojim motom. Živi srećno i bezbrižno od očevog novca. Dok ga ne uhvate… Zehra (Nil Keser), sa druge strane je mlada žena koja je morala da napusti Medicinski fakultet, radi kao konobarica u poslastičarnici i ima običan život. Dok ne dobije priliku da se vrati u školu... Zehra i Ferit, koji imaju dva potpuno različita puta jedno od drugog, moraju da idu istim putem za svoje zajedničke interese.

Ali čovek se susreće sa svojom sudbinom na putu koji često izbegava.

Dok Ferit misli da odvlači pažnju svojoj porodici u igri u koju je ušao sa Zehrom, on nije svestan da se prava utakmica igra protiv njega. U seriji su glavne uloge podelili mladi i talentovani glumci Oktay Cubuk i Nil Keser. Uloge u ovoj novoj TV seriji imaju i imena kao što su Derya Alabora, Ayse Kokcu, Ferit Aktug, Korhan Herduran, Aycan Koptur, Asena Keskinci, Batuhan Sert, Miray Akay, Merve Nur Bengi, Ahsen Turkyilmaz i Tarik Pabucuoglu.

Premijera ove turske serije je zakazana za petak, 1. jul.

NOVO - Nakon pet godina adaptacija serije Icerde!

By: TV Exposed