Nakon pet godina adaptacija serije Icerde!

TV serija Icerde je gledana sa velikim interesovanjem kada je emitovana na kanalu Show TV. Icerde, koja je skoro postala fenomen, poznata je i kao serija u kojoj su Aras Bulut Iynemli i Cagatay Ulusoy napravili veliki skok u svojim karijerama.

Nakon pet godina adaptacija serije Icerde!

Foto Credits: IMDB

Učinivši dvojicu glumaca još popularnijim imenima za producente, Icerde je postao popularna produkcija sa svojom pričom, kao i sjajnom glumom. O ovoj turskoj seriji, koju je snimio Ay Yapim 2016-2017, još se priča i pamti kao projekat koji se neće još dugo izbrisati iz sećanja onih koji gledaju turske serije.

Istovremeno, Bensu Soral, koja je igrala ulogu u seriji, ovaj projekat smatra važnim jer je to serija koja ju je učinila dobro poznatom brojnoj publici. Detektivska triler serija počela je da se emituje 2016. godine i trajala je jednu sezonu, a završila se u 39. epizodi.

Pored mladih glumaca, u seriji su učestvovali i iskusni glumci kao što su Cetin Tekindor, Mustafa Ugurlu, Nihal Koldas i tada već poznata imena kao što su Riza Kocaoglu, Damla Colbay, Yildiray Sahinler.

TV serija Icerde, koja je ostavila veliki trag u Turskoj, takođe je pokazala isti efekat u mnogim zemljama u inostranstvu.

Ovog puta, serija Icerde se sprema za adaptaciju u jednoj zemlji. U stvari, serija Icerde je adaptirana iz američke TV serije Mole nagrađene Oskarom. Međutim, bila je zanimljiva situacija da je umesto adaptacije priče iz originalnog serijala u Rumuniji, preferirana turska verzija Icerdea. Nedavno se saznalo da će serija biti adaptirana za Rumuniju. Serija će biti rimejkovana sa rumunskim glumcima.

Posle 5 godina, o seriji Icerde će se raspravljati narednih dana, ovog puta sa rumunskom adaptacijom.

NOVO - Pinar Deniz karijeru gradi bez skandala!

By: TV Exposed