Gorkem Sevindik – Serija Ates Kuslari je promenila moj život!

Serija pod nazivom Ates Kuslari / Vatrene ptice koja priča o deci ulice, emituje se na ATV ekranima petkom uveče.

Gorkem Sevindik – Serija Ates Kuslari je promenila moj život!

Foto Credits: IMDB

Jedna od glavnih uloga u ovoj TV seriji je Gorkem Sevindik. Pored lika Pusata u seriji Kurtlar Vadisi Pusu, glumac, koji je ostao upamćen po liku Mukahita u vojničkoj seriji Soz / Zakletva, postao je jedno od izuzetnih imena poslednjeg perioda.

Gorkem Sevindik, koga smo gledali u različitim TV serijama, postao je jedno od najvažnijih imena projekta Ates Kuslari. Glumac, koji igra lik po imenu Ali, sarađuje sa Hande Soral, koju gledamo kao Mercan u priči ove turske serije.

Sevindik je objasnio da su se neke stvari promenile u njegovom životu sa dramom, koja priča tešku priču o deci ulice. Poznati glumac je rekao:

„Dakle, nešto se promenilo u mom životu. Toliko smo zaokupljeni svetovnim stvarima, da smo u nevolji za život. Odustali smo ili zaboravili mnoge stvari. Tokom mog boravka u projektu Ates Kuslari, primetio sam sledeću promenu u svom životu a ona se odnosi na moju porodicu. U stvari, koliko je ona bila i jeste važna u životu.“.

Porodica i prijatelji

Izrazivši da serijom Ates Kuslari / Vatrene ptice više shvata značaj svoje porodice, poznati glumac izražava i koliko bogatstva imaju porodice u jedinstvu i integritetu.

Gorkem Sevindik je dodao:

„Prijateljstva koja nisu krvna, ali iskrena prijateljstva definitivno postoje u svačijem životu. Ponekad ih zaboravimo. Shvatio sam da sam ja zaboravio.“. Sevindik je ovim rečima otkrio da ovom dramom ne samo da je više zagrlio svoju porodicu, već se i zapitao o svojim prijateljstvima.

NOVO - Yusra Geyik hrabro prihvata izazovne uloge

By: TV Exposed