Kerem Bursin – Uskoro novi projekat

Turski glumac Kerem Bursin je neko ko je u poslednje vreme privukao pažnju na sebe iz više razloga. Njegov atraktivan fizički izgled, serija Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata u kojoj je tumačio glavnu ulogu i veza sa koleginicom Hande Ercel su samo neki od njih.

Kerem Bursin – Uskoro novi projekat

Foto Credits: DiziCentral

Kerem Bursin postaje sve popularniji, iz dana u dan. Glumac i dalje vredno trenira i održava sjajan fizički izgled. Pored toga ima mnogo marketinških ugovora. Kerem je zaštitno lice kompanije Under Armour, a jedan je i od promotera BMW-a u Turskoj.

Ulogom u seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata je još jednom potvrdio svoj nesporni glumački kvalitet. Tokom samog emitovanja ove turske serije došao je u centar pažnje zbog veze sa koleginicom sa scene tog projekta, Hande Ercel. Njih dvoje i dalje uživaju u ljubavi.

Mnogi se pitaju, koji će to biti njegov naredni projekat. Odnosno, u kojoj seriji će Kerem Bursin glumiti u narednom periodu. Mnogo se piše i priča da će i on potpisati ugovor sa digitalnom platformom Disney Plus. Prema informacijama koje stižu iz Turske sve to će biti i zvanično potvrđeno u narednom periodu.

Ono što je izvesno je da to neće biti serija u kojoj će ponovo glumiti sa Hande Ercel. Njih dvoje imaju nove projekte ali su u pitanju različite serije.

Zvanične informacije o kojim serijama je reč se mogu očekivati vrlo brzo.

NOVO - Ayca Aysin Turan iznenadila dečka Alpa Navruza neobičnim poklonom

 By: Milt-TV Exposed