Današnji slavljenik je Enis Arikan

Danas svoj 39. rođendan proslavlja turski glumac i komičar Enis Arikan. Enis je rođen 3. januara 1983. godine u Istanbulu, Turska.

Današnji slavljenik je Enis Arikan

Foto Credits: Screenshot Instagram/ @enisarikan (Enis Arikan)

Enis Arikan je čovek koji zaista ima više talenata. Pored toga što je sjajan komičar, Arikan se odlično snalazi i u glumi. O tome koliko je dobar kao komičar govore i mnoge nagrade koje je do sada dobio, od kojih se izdvaja nagrada za Komičara godine koju je 2018. godine dobio od strane GQ Turkey.

U svojoj glumačkoj karijeri se pojavio u 23 projekta. Ove godine je radio na filmu Benden Ne Olur čija se premijera očekuje uskoro na digitalnoj platformi Netflix. Poznat je kao Muzo iz serije Camdaki Kiz / Devojka iza stakla, a pored ove, radio je i na TV serijama Jet Sosyete, Hayat Agaci, Ucurum i drugim.

Enis ArIkan je danas podelio i lepe vesti. On je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelio informaciju da se upravo danas na svoj rodjendan testirao na koronavirus i da je dobio negativan test, nakon nekoliko dana provedenih u samoizolaciji. Na taj način više ne postoje prepreke da se vrati poslu, što je zaista sjajno.

Arikan je zaista aktivan na društvenim mrežama. Njegov zvaničan Instagram nalog @enisarikan prati preko 2.7 miliona ljudi. Glumac je na njemu postavio čak 1094 objave.

NOVO - Lepo priznanje za tursku seriju Kulup / Klub

 By: Milt-TV Exposed