Novi glumci u seriji Sadakatsiz / Neveran

Nakon kraće pauze stižu i nove vesti vezane za tursku seriju Sadakatsiz / Neveran. Vesti se odnose na nove članove glumačke ekipe.

Novi glumci u seriji Sadakatsiz / Neveran

Foto Credits: Haberler

U seriji Sadakatsiz će glumiti i Deniz Karaoglu i Gizem Unsal. Ta informacija je potvrđena iz više izvora, a poznato je i koje uloge će tumačiti u ovom projektu. Njih dvoje će glumiti roditelje Alijeve devojke (Alp Akar). Ostaje da vidimo koliko dugo će se zadržati u ovoj turskoj seriji.

Deniz Karaoglu je četrdesetogodišnji turski glumac koji se do sada pojavio u sedam projekata. U toku prošle godine glumio je u filmu Bize Musaade. U njemu je tumačio lika Tea. Poslednja TV serija na kojoj je radio je Gulperi. Pored nje pojavio se u projektima 8 Gun, Gorus Gunu Kadinlari, Subat i drugim.

Gizem Usnal iza sebe ima četiri projekta. Glumila je prošle godine u istom filmu, Bize Musaade, kao i Deniz. Njen lik u ovom projektu se zove Melek. U toku prošle godine snimila je i TV seriju Olum Bize Yakisir. Pored navedenih projekata pojavila se u seriji Yarim Kalan Asklar kao Ece i u prvoj sezoni popularne turske serije Fazilet Hanim ve Kizlari.

NOVO - Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan kao glavni glumci nove turske serije?!

 By: Milt-TV Exposed