Gonul Dagi i Kardeslerim u porastu gledanosti!

Mnogo puta je rečeno da je gledanost jedne turske TV serije pala zbog uspeha druge. Ipak, svedoci smo da i dve serije koje se emituju istog dana u istom terminu mogu obe imati odličnu gledanost.

Gonul Dagi i Kardeslerim u porastu gledanosti!

Foto Credits: DiziCentral

Naravno, mnogo toga ima i u danu emitovanja serije, ali ako je radnja dovoljno kvalitetna i zanimljiva gledaocima, oni će pronaći način, odnosno odvojiti vreme da pogledaju novu epizodu. Primer svega izrečenog su i serije Gonul Dagi i Kardeslerim / Moja braća. Obe serije su u novim epizodama ostvarile sjajan rejting.

Fenomenalnu gledanost imala je epizoda 6 sezone 3 popularne turske TV serije Gonul Dagi. Nova epizoda je u sve tri kategorije rejtinga bila dvocifrena. U total kategoriji rejting je bio 10.20 (+1.20 u odnosu na 5. epizodu treće sezone). U AB kategoriji porast je bio odličnih 2.37, pa je rejting nove epizode iznosio 11.09. U ABC1 kategoriji rejting je bio 11.24 (+2.11). Fenomenalni rezultati za ovaj projekat, koji je nekako prilagođen za tursko podneblje i istina nema ogroman broj fanova u inostranstvu kao neke druge serije. Nema potrebe da se govori da je sa ovim odličnim brojkama nova epizoda serije Gonul Dagi bila najgledanija u sve tri kategorije rejtinga.

Pored impresivnih brojki serije Gonul Dagi, odlične rezultate ostvarila je i 6. epizoda sezone 3, TV serije Kardeslerim / Moja braća. Total rejting nove epizode je za 1.17 bio veći u odnosu na prošlu i iznosio 7.66. U AB kategoriji porast je bio 0.36 i rejting je iznosio 4.12. U ABC1 rejting je porastao za 0.81, pa je brojka bila 5.78. Trend porasta gledanosti serije Kardeslerim sigurno raduje mnoge.

NOVO - Yali Capkini, Mert Ramazan Demir i Afra Saracoglu oduševljavaju mnoge!

By: TV Exposed