Kubilay Aka glavni glumac važnog projekta Zaferin Rengi / Boja pobede

Počelo je odbrojavanje za film Zaferin Rengi / Boja pobede koji će na platnu doneti priču o jedinstvenom otporu koji je pokrenut u Anadoliji u prošlom veku.

Kubilay Aka glavni glumac važnog projekta Zaferin Rengi / Boja pobede

Foto Credits: IMDB

Reč je o priči o organizovanju otpora protiv neprijateljskih snaga u okupiranom Istanbulu 1919. godine, o legendi o Kupu generala Haringtona, koji se smatra jednim od najvećih sportskih dostignuća u istoriji Republike Turske.

Radnja filma Zaferin Rengi / Boja pobede, koja je protkana pričom koja oduzima dah o jedinstvenim prijateljstvima, jedinstvenoj ljubavi i sportskom nadmetanju koje je ostavilo trag u istoriji, sa snažnom glumačkom postavom kandidat je da bude među najambicioznijim filmovima sledeće sezone. Kubilay Aka je dobio veliku čast u ovom filmu.

Osim Kubilaya Ake, jednog od talentovanih glumaca nove generacije, koji će igrati glavnog junaka filma, osnivača Fenerbahčea i legendarnog kapitena Galipa Beja i Gulper Ozdemir, koja će igrati ulogu Pejker, film ima uticajnu glumačku ekipu.

Sjajna glumačka ekipa

Nejat Isler (u filmu kao Sabri Toprak), Timucin Esen (Topkapili Cambaz), Yigit Ozsener (Mustafa Kemal Pasha), Gonca Vuslateri (kao Vera) i Birce Akalay (Halide Edip), koji su moćni glumci ekrana i bioskopa, takođe su deo glumačke ekipe filma.

Ovi sjajni glumci oživeće politačare, intelektualce, vojne ličnosti i druge važne turske ličnosti tog perioda. Oživeće herojske sportiste fudbalske istorije i sve koji su učestvovali u kreiranju važnog istorijskog dogadjaja.

Film Boja pobede, koji će u septembru početi da snima producent i reditelj Abdulah Oguz, sastaće se sa publikom u prvoj polovini 2024. godine.

NOVO - Nazan Kesal se vraća na TV ekrane serijom Neprijatelj ljubavi / Ask Dusman

By: TV Exposed