Serija Sipahi / Spahije je u potpunosti razočarala mnoge!

Najnovija 6. epizoda serije Sipahi / Spahije je prikazana i gledanost serije ponovo daje znak očaja. Čak ni spajanje dva veoma uticajna glavna glumca, kao što su Ozge Gurel i Kaan Yildirim, nije dovelo do dobre ocene serije.

Serija Sipahi / Spahije je u potpunosti razočarala mnoge!

Foto Credits: Internet Haber

Iako je učešće Ozge Gurel u akcionoj seriji po prvi put prijalo mnogim obožavaocima, neki fanovi serije smatraju da se ona ne uklapa baš najbolje u lik Kanan. Postoje kritike da Gurel ima poteškoća u akcionim scenama i da lik nije dobro napisan u priči.

Iako je TV serija Sipahi / Spahije prikazana kao herojska priča o liku obaveštajnog agenta Korkuta Alija, mnogi gledaoci navode da serija propada na akcionoj strani. Kada pogledamo rejtinge, stope serije sa tako efektnim glumcima su prilično niske. Poruka koju daju ove niske ocene u gledanosti otkriva da publika ne gleda baš toplo na okruženje koje stvara serija Sipahi. Ozge Gurel je jedna od vodećih glumica koje imaju obožavaoce širom sveta i čiji se novi projekti željno iščekuju. Kaan Yildirim takođe ima ogromnu bazu obožavatelja, a još jedno veoma iskusno ime kao što je Kerem Alisık je takođe u timu.

Niko nije mislio da će ova turska serija dobiti tako niske ocene. Možemo reći da je glavni razlog zašto se očekivanja nisu ostvarila jeste to što priča nije ubedljiva za publiku. Čini se da su i izmišljeni nedostaci i činjenica da se publika nije mogla ubediti u kredibilitet razlozi zbog kojih serija Sipahi nije privukla pažnju. Nije poznato koliko dugo će Show TV držati seriju u emitovanju sa niskim rejtingom, ali u takvim slučajevima menadžment kanala obično daje nekoliko nedelja i onda dolazi do faze odluke.

Hajde da vidimo kakvu će odluku Show TV doneti za seriju Sipahi. Za sada se projektu ne piše dobro i već se govori da je serija u potpunosti razočarala mnoge...

NOVO - Kadrovi koji dokazuju harmoniju na setu serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre (VIDEO)

By: TV Exposed