Ezgi Mola se priprema za majčinstvo

Turska glumica Ezgi Mola se nalazi u lepom periodu u svom životu. Glumica će uskoro postati majka.

Ezgi Mola se priprema za majčinstvo

Foto Credits: DiziCentral

Ezgi Mola, koja se priprema za majčinstvo, primećena je u večernjoj šetnji sa suprugom Mustafom Aksakallijem. Novinari su joj prišli, a glumica je odgovorila na nekoliko pitanja.

Kada su je pripadnici medija upitali o njenoj trudnoći, glumica je poručila da je sve u najboljem redu, a da ona još uvek nije procesuirala u svojoj glavi sve što joj se dešava. Ponekad joj se čini kao da ima pivski stomačić, našalila se glumica.

Novinari su je upitali da li joj je trudnoća promenila gastromonske navike, na šta je Ezgin suprug odgovorio da joj je kupio ćuftu i da je upravo u torbi. Mola je priznala da ona ne voli da rasipa hranu. Ukoliko nešto ne pojedu u restoranu, glumica uvek zatraži da joj zapakuju ono što je ostalo i da obrok završi kod kuće.

Nova serija Dunyayi Degistriren Ayten

Ezgi Mola će dakle u narednim mesecima postati majka što je svakako veoma lepa vest za nju i sve kojima je glumica u srcu.

Kada je u pitanju njena glumačka karijera Mola se pojavila u 38 projekata. Poslednju ulogu imala je u TV seriji Masumlar Apartmani / Apartmani nevinih i mjuziklu Alisa u zemlji čuda.

Bez obzira na njenu trudnoću, glumica će se pojaviti i u novoj seriji. Reč je o projektu Dunyayi Degistiren Ayten, koji je već snimljen i koji se nalazi u post-produkciji.

U narednom periodu saznaćemo i kada će njena nova digitalna serija biti emitovana.

View this post on Instagram

A post shared by ezgi mola (@ezomola)

NOVO - Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice ima prostora za još zanimljiviju radnju

By: TV Exposed