Kerem Bursin ima novu ulogu!

Dileme više nema, popularni turski glumac Kerem Bursin ima novi projekat. Vest je potvrđena i od strane njegove glumačke agencije.

Kerem Bursin ima novu ulogu!

Foto Credits: Haberler

Turski glumac Kerem Bursin je nedavno najavio nove projekte. Sada je poznat i naziv jednog od njih. Kerem će u narednom periodu raditi na novom filmu.

Glumačka agencija iz Španije kojoj pripada Kerem Bursin, objavila je njegovu fotografiju, kao sliku glumca novog filma pod nazivom A todo tren 2. Puno ime ovog projekta je A todo tren 2: Ahora son ellas ili u prevodu Punom parom 2: Sada su oni. Prvi deo filma A todo tren je kod nas poznat pod imenom Klinci su u redu.

U pitanju je dakle drugi deo komedije A todo tren, a da je turski glumac deo ekipe ovog filma potvrdjeno je i na sajtu IMDb gde se nalazi medju glumcima, kao i na profilu samog glumca na ovom sajtu. Scenario za novi film u kom ćemo gledati Kerema pišu Marta Gonzales de Vega i Santiago Segura.  Pored Kerema, uloge u filmu će tumačiti i Paz Vega, Paz Padilla, Santiago Segura, Leo Harlem, Luna Fulgencio, Sirena Segura, Veronica Lopez,Carlos Iglesias i drugi.

Biće ovo 21. uloga u karijeri turskog glumca,koji je svetsku slavu stekao ulogom Serkana Bolata u seriji Sen Can Kapimi / Pokucaj na moja vrata. Kerem je prethodno radio na filmu Elfatun, koji se prikazuje u bioskopima u Turskoj, a uskoro će se pojaviti u španskom filmu ali i projektu Lemi, o kojem se malo toga zna.

Projekat Lemi je najavljen kao serija jedna od digitalnih platformi, a poznato je da će pored Kerema u seriji glumiti mlada i veoma talentovana Ebrar Alya Demirbilek.

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

NOVO - Merve Dizdar u novoj TV seriji Omer

By: TV Exposed