Dve nove turske serije čije snimanje kreće uskoro

Epidemija koronavirusa je poremetila mnoge planove kada je reč o snimanju, a samim tim i emitovanju mnogih turskih serija. Nova televizijska sezona se očekuje na jesen, i ukoliko ne bude dodatnih komplikacija tada bi mogli da gledamo još dve nove serije. Za jednu od njih su poznati i glavni glumci. Nova serija pod imenom Ariza ...

Dve nove turske serije čije snimanje kreće uskoro

Epidemija koronavirusa je poremetila mnoge planove kada je reč o snimanju, a samim tim i emitovanju mnogih turskih serija.

Nova televizijska sezona se očekuje na jesen, i ukoliko ne bude dodatnih komplikacija tada bi mogli da gledamo još dve nove serije. Za jednu od njih su poznati i glavni glumci.

Nova serija pod imenom Ariza bi mogla da predstavlja prekretnicu u karijerama glavnih glumaca. U njoj igraju Tolga Saritas i Ayca Aysin Turan, čije prethodne serije nisu doživele preveliki uspeh. Za njih, ulog u novoj seriji čije se emitovanje očekuje na jesen je veoma velik.

Potvrđena je još jedna serija za jesen. U pitanju je akciona serija jedne od kompanija koja važi za najuspešniju kada je reč o stvaranju serija na turskom tržištu. Kompanija Tims&B uveliko radi na pripremi nove serije pod nazivom Seref Sozu. Još uvek nije poznato ko će igrati glavne uloge u ovom novom projektu.

Više informacija će biti dostupno u narednom periodu, a o njima ćemo vas blagovremeno obaveštavati.

By: TV Exposed