Kerem Bursin privukao pažnju objavom sa premijere novog filma (FOTO)

Turski glumac Kerem Bursin, koji ima veliku bazu fanova u Španiji, nedavno je prisustvovao premijeri filma A Todo Train 2, u kojem je gostovao i privukao je ponovo dosta pažnje.

Kerem Bursin privukao pažnju objavom sa premijere novog filma (FOTO)

Foto Credits: RiriNano

Film, čije je snimanje završeno prošlog leta, sprema se za susret sa gledaocima 2. decembra. Poznati glumac je na svom nalogu na društvenim mrežama objavio i slike sa premijere filma. Kerem Bursin je napisao sledeće na objavi sa slikama sa gala događaja, koje je objavio na svom Instagram nalogu; „Zabavljam se sa velikim momcima u bloku!!! Ne mogu biti srećniji što nastupam sa tako sjajnim timom. Hvala svima na podršci. Veliki zagrljaji za sve i svakoga! Nastavite da gledate A Todo Tren 2 u bioskopima od 2. decembra.” .

Španski fanovi su pokazali veliko interesovanje za glumca na premijeri u Španiji filma A Todo Tren 2 u produkciji WarnerBrosa. Posle TV serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, sve veća popularnost Kerema Bursina širom sveta se pažljivo prati.

Glumca sa oduševljenjem primaju i prate obožavaoci, posebno u zemljama Latinske Amerike. Divljenje Keremu Bursinu, posebno u Španiji, raste iz dana u dan! Glumac koji je povećao bazu obožavatelja nakon što je TV serija Sen Cal Kapimi prodata u više od 80 zemalja, ne pada sa dnevnog reda društvenih mreža.

Evo i pomenutih fotografija sa premijere novog filma u kom je glumio i Kerem Bursin.

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

NOVO - Burcu Kiratli se vraća novom TV serijom

By: TV Exposed