Nurgul Yesilcay o Alanur i seriji Veda Mektubu

Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo, koja se emituje na Kanalu D ponedeljkom uveče je produkcija kreirana sa uspešnom pričom i snažnim glumcima.

Nurgul Yesilcay o Alanur i seriji Veda Mektubu

Foto Credits: Internet Haber

Za kratko vreme formirana je velika baza fanova serije, ali gledanost nije mogla da dostigne željeni nivo.

Iako je gledanost projektu na Kanalu D bila ispod proseka, dobro je za publiku bilo što su insistirali na seriji Veda Mektubu, bez obzira na gledanost.

Nurgul Yesilcay, koja je u seriji učestvovala i učestvuje sa likom Alanur, rekla je da nije jasno kada će ući u finale sezone. U stvari, čak je i ova izjava bila dobra vest za fanove serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo.

Zato što su mnogi gledaoci serijala bili zabrinuti zbog mogućnosti da se serijal ne nastavi zbog gledanosti ispod prosečnih. Nurgul je izjavila: "Nije jasno kada ćemo završiti sezonu" i poručila da bi serija mogla da se nastavi u narednoj sezoni.

Konačne odluke u vezi sa serijom Veda Mektubu za sada još nisu donete.

Stil odevanja

Poznata glumica se često pojavljivala na društvenim mrežama sa stilom odevanja lika Alanur. Alanur je serijski lik sa ukusnim i impresivnim stilom oblačenja.

Međutim, Nurgul Yesilcay više voli da se oblači udobnije. Glumica je takođe izjavila:

„U tom pogledu je zamorno, Alanur nosi preusku garderobu i previsoke potpetice. Kao što vidite, tu mi je malo teško jer sam opsednuta labavim i ravnim cipelama. Ali ona je veoma kul žena.”.

Yesilcay, koja je izgubila 16 kilograma kako bi odgovarala svom liku u seriji i privukla pažnju svojom formom, takođe je odgovorila na pitanja kako je to postigla.

Glumica je priznala da je bilo jako teško dok se nije navikla i da je bila gladna zbog načina ishrane.

NOVO - Raste uzbuđenje pred finale sezone serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed