Stopirano snimanje nove turske serije Baba / Otac

Turska serija Baba / Otac je jedan od ambicioznijih projekata koji se pripremaju za novu sezonu. Snimanje je u startu zadesio peh.

Stopirano snimanje nove turske serije Baba / Otac

Foto Credits: Dizilah

Serija Baba / Otac će doneti zanimljivu priču. Barem prema najavama očekuje nas upečatljiva radnja, a već je izvesno da će ova nova serija imati dobar glumački kadar. Glavne uloge u seriji će tumačiti Tolga Saritas i Haluk Bilginer. Ono što još uvek nije poznato je ko će biti Tolgina partnerka na sceni. Prethodnih dana pisalo se o tome da bi Hande Ercel mogla da tumači glavnu žensku ulogu.

Navodno, pregovori sa njom su u poodmakloj fazi. To bi bilo svakako sjajno za ovaj projekat i privuklo bi veliku pažnju na samu seriju. Ukoliko dođe do te saradnje, biće to novi susret Hande i Tolge, nakon zajedničkog rada u seriji Gunesin Kizlari.

Ta odluka će vrlo verovatno morati da sačeka. Snimanje serije Baba / Otac je pauzirano. Razlog za to je Tolga Saritas, odnosno njegovo zdravstveno stanje. Glumac je zaražen koronavirusom i nalazi se u samoizolaciji. Za sada nema informacija o drugim članovima seta koji su zaraženi. Snimanje je prekinuto i tako će biti barem nedelju dana.

Tek po Tolginom oporavku će biti nastavljeno snimanje ove nove turske serije.

NOVO - Veza Demet Ozdemir i Oguzhana Koca u krizi?!

 By: Milt-TV Exposed